Theo's Forum

Purebasic-Tipps and Code => Purebasic-Code => Topic started by: Anthon Com on July 20, 2020, 05:13:08 PM

Title: How to convert from PowerBasic to Purebasic
Post by: Anthon Com on July 20, 2020, 05:13:08 PM
Hi

Are there any tips or documentation which can help us to convert our PowerBasic
programs to Purebasic ones?  Welcome any suggestion.
Title: Re: How to convert from PowerBasic to Purebasic
Post by: Theo Gottwald on July 22, 2020, 10:19:16 PM
Yes there are even Manuals who tell you the most important points.
Just read a little bit around here .. .there is a lot!

You can start here ...
Powerbasic->Purebasic (http://www.jose.it-berater.org/smfforum/index.php?topic=4863.0)

but below there is much more.